Екипата на ЖРК Пелистер во Битола ја пречекува екипата на Гевгелија. Да ги подр…

☘️ Екипата на ЖРК Пелистер во Битола ја пречекува екипата на Гевгелија. Да ги подржиме и заедно да се радуваме на нова победа.
Source

Share