Еурофарм Пелистер ќе учествува на меморијалниот турнир во ракомет „Крсте Андоно…

‼️🟢⚪️💪 Еурофарм Пелистер ќе учествува на меморијалниот турнир во ракомет „Крсте Андоновски“ Од 23 до 26 август во организација на ГРК Охрид, во спортската сала „Билјанини извори“ во Охрид ќе се одржи второто издание на меморијалниот турнир во ракомет „Крсте Андоновски“ со меѓународен карактер.
Source

Share