Еурофарм Пелистер 2 ќе учествува на меморијалниот турнир во ракомет „Миле Нешко…

‼️🟢⚪️💪 Еурофарм Пелистер 2 ќе учествува на меморијалниот турнир во ракомет „Миле Нешкоски“
Од 25 до 28 август во организација на РК Прилеп, во спортската сала „Ристе Ристески Ричко“ во Прилеп.
Source

Share