Еурофарм Пелистер 2 загуби на гостувањето во Скопје од тимот на Алкалоид, со рез…

Еурофарм Пелистер 2 загуби на гостувањето во Скопје од тимот на Алкалоид, со резултат 42:29.
Source

Share