Еурофарм Пелистер 2 заврши на четвртото место на меморијалниот турнир ,,Миле Неш…

Еурофарм Пелистер 2 заврши на четвртото место на меморијалниот турнир ,,Миле Нешкоски” во Прилеп!
Source

Share