Еурофарм Пелистер денес го игра првиот натпревар на турнирот во Добој #gameday …

‼️🟢⚪️💪 Еурофарм Пелистер денес го игра првиот натпревар на турнирот во Добој #gameday #handballtournamentdoboj #forusforbitolaformacedonia
Source

Share