Еурофарм ПЕЛИСТЕР е ШАМПИОН на вториот меѓународен турнир ,,Крсте Андоновски”, …

☘️🏆 Еурофарм ПЕЛИСТЕР е ШАМПИОН на вториот меѓународен турнир ,,Крсте Андоновски”, откако во финалето ја победи екипата која доаѓа од јужниот сосед, екипата на Олимпијакос. Рк Еурофарм Пелистер – Рк Олимпијакос 30-27 (16-14) 👏 Честитки момци !
Source

Share