Еурофарм ПЕЛИСТЕР скапо ја продаде својата кожа во поразот од германскиот шампи…

🟩 Еурофарм ПЕЛИСТЕР скапо ја продаде својата кожа во поразот од германскиот шампион Кил во рамките од 3то коло во лигата на шампионите. Ек Еурофарм ПЕЛИСТЕР – Рк Кил 20-23 (9-11) 👊 ВАКА СЕ ИГРА СО СРЦЕ, ВАКА СЕ ИГРА ЗА ПЕЛИСТЕР, БРАВО МОМЦИ !!!

Source

Share