Еурофарм Пелситер со пораз на првиот натпревар од меѓународниот ТВ ракометен ту…

☘️ Еурофарм Пелситер со пораз на првиот натпревар од меѓународниот ТВ ракометен турнир во Добој. Рк Еурофарм Пелистер – Рк Ал Ахли 23-34 (11-15) 🎯 Најдобри поединци беа Нилсен и Цехте со по 5 голови и Костески со 4 погодоци.
Source

Share