Ф И Н А Л Е Ален Рустемовски од ,,Пелистерски Јунак” е во големото финале на …

🏆 Ф И Н А Л Е 🏆 ☘️🥊 Ален Рустемовски од ,,Пелистерски Јунак” е во големото финале на меѓународниот бокс турнир ,,Златна Рукавица” во Чачак, Србија. 🇲🇰🇷🇺 Ален Рустемовски за противник ќе го има русинот Евгени Лиашков. 💪 Со среќа и само јако !
Source

Share