ФК Пелистер денес го одработи последниот тренинг пред утрешното гостување во с.Г…


ФК Пелистер денес го одработи последниот тренинг пред утрешното гостување во с.Голема Речица против ФК Арсими. Изјава дадоа помошникот тренер Вангел Алтипармаковски и младиот фудбалер од нападот Михаил Талевски.
Source

Share