ФК Пелистер го одработи тренингот пред утрешниот натпревар кој започнува во 14 ч…


ФК Пелистер го одработи тренингот пред утрешниот натпревар кој започнува во 14 часот на стадионот ,,Петар Милошевски“.
За утрешниот натпревар свој осврт имаат фудбалерите Ѓорги Танушев и Борјан Пановски.
Source

Share