ФОТО: Кавадарчани одново одушевени, со овој Тиквеш нема шега!

Честитки до ракометарите за максимални 3/3….❗️ ТИКВЕШ Е СВЕТО ИМЕ,ТИКВЕШ Е КАВАДАРЦИ. 🔴⚪️🔴⚪️🔴
ГРК Тиквеш 2014

ФОТО: Кавадарчани одново одушевени, со овој Тиквеш нема шега!Source

Share