ФОТОГАЛЕРИЈА: ПЕЛИСТЕР 1:2 Беса Секој пораз на ПЕЛИСТЕР не боли без разлика на…


ФОТОГАЛЕРИЈА: ПЕЛИСТЕР 1:2 Беса

Секој пораз на ПЕЛИСТЕР не боли без разлика на важноста на натпреварот зошто
ПЕЛИСТЕР НИ Е ОПСЕСИЈА☘

Криминогените судии на ФФМ по кој знае кој пат мува не ги лази за своите “грешки” ако може да се наречат грешки, за ова криминално судење денес МОРА да има одговорност доколку барем малку има останато некој со образ во федерацијата!

Тука ништо не завршва, кој мислеше дека борбата за прва лига ќе биди лесна, се излажал.
Напротив не очекува тежок пат до последна утакмица.
ПАТ НА КОЈ ЌЕ МОРА СИТЕ ДА ДАЈМЕ МАКСИМУМ!
Ние сме со вас, како и секогаш ЌЕ ГАЗИМЕ И СЛАВИМЕ ЗАЕДНО☘
Source

Share