Галерија од вчерашниот тренинг на КК Пелистер, пред денешниот натпревар со КК МЗ…

Галерија од вчерашниот тренинг на КК Пелистер, пред денешниот натпревар со КК МЗТ Скопје со почеток од 18:30 часот.
Одиме на победа!!! 🏆🏀 *карти ќе можите да набавите на влезот од салата пред почетокот на натпреварот
Source

Share