Генерација 2013 освоија 2-ро место на “Македонија Куп 2023” кој се одигра викен…

🏆 Генерација 2013 освоија 2-ро место на “Македонија Куп 2023” кој се одигра викендот во Прилеп 🥈
Честитки на фудбалерите и нивните тренери 👏

Source

Share