ГФК Тиквеш денес одигра нерешено со Гостивар (2:2), сепак овој резултат е позит…


📣 ГФК Тиквеш денес одигра нерешено со Гостивар (2:2), сепак овој резултат е позитивен бидејќи е рамно на победа со оглед на тоа што се бориме и против судиите кои судат на наша штета, од причини кои не се познати, но едно е познато, а тоа е дека со вакви судии фудбалот во Македонија оди во надолна линија и затоа мак-фудбалот е на оваа рамниште!

Тиквеш ќе игра и на терен ќе ги добива противниците, но и судиите!

На кому му смета ГФК Тиквеш ?

#НапредТиквеш
🔴⚪️🔴
Source

Share