ГОЛЕМА ПОБЕДА ЗА 2ро МЕСТО! Охрид 1:3 ПЕЛИСТЕР Нашиот Пелистер се враќа на побе…

ГОЛЕМА ПОБЕДА ЗА 2ро МЕСТО!
Охрид 1:3 ПЕЛИСТЕР Нашиот Пелистер се враќа на победничките патеки.
ТУКА НЕ ЗАСТАНВАМЕ!!!
Сабота одиме уште појако против лидерот на табелата во борба за врвот. ОДИМЕ ЈАКО И БЕЗ ПАРДОН💪🏻☘️
Source

Share