ГРК ТИКВЕШ ја започна новата сезона. Голема благодарност за нашиот домаќин на …


ГРК ТИКВЕШ ја започна новата сезона.

Голема благодарност за нашиот домаќин на овој наш нов европски почеток, компанијата Кожувчанка ДОО која во својата фабрика за производство на Наше Македонско пиво и својата пивница во склоп на фабриката ни приреди извонреден нов почеток кон нови успеси.

ГРК ТИКВЕШ оваа сезона покрај учеството во Супер машка лига и учество во сите младински машки категории, ќе го претстави нашиот град и државата во EHF Cup.

Клубот ја претстави новата програма и им посака на сите успешна сезона и одлични резултати.
Source

Share