ГРК ТИКВЕШ 2014 СО ОДЛИЧНА ПОНУДА ЗА СВОИТЕ НАЈВЕРНИ ФАНОВИ! Во Caffee To Go In…


ГРК ТИКВЕШ 2014 СО ОДЛИЧНА ПОНУДА ЗА СВОИТЕ НАЈВЕРНИ ФАНОВИ!

Во Caffee To Go Infinity од 1ви Септември до 8ми Септември ќе се продаваат:

– БЛОК ВЛЕЗНИЦА за 7те натпревари од групната фаза
– БЛОК ВЛЕЗНИЦА + МАИЦА СО ЛОГО НА ГРК ТИКВЕШ
– КОМПЛЕТ ДРЕС ОД ВАШИОТ ОМИЛЕН РАКОМЕТАР СО ГРАТИС БЛОК КАРТА за 7те натпревари од групната фаза

БИДИ И ТИ ЦРВЕНО БЕЛ И НАВИВАЈ ЗА ТИКВЕШ!Source

Share