И да ми ја нудите, Душица Карачиќ… Во Битола доаѓале многу светски ракометн…


😉 И да ми ја нудите, Душица Карачиќ…

💩 Во Битола доаѓале многу светски ракометни играчи, сите биле спортски поздравени од најракометната публика, секој бил соодветно третиран, но тоа што Карачиќ реши да провоцира кон публиката покажува само колку мала и грозна душа е, џабе ‘голем играч’ кога манирите се МАЛИ.

🔥 КАРАЧИЌ ПИ*КО ДА ТИ ЕБ*М СЕ !
Source

Share