Испраќаме АПЕЛ ДО ФК ПЕЛИСТЕР И ОПШТИНА БИТОЛА ! Имено, станува збор за сите …


❗️ Испраќаме АПЕЛ ДО ФК ПЕЛИСТЕР И ОПШТИНА БИТОЛА !

⚠️ Имено, станува збор за сите загрозени деца, односно самохрани родители или деца без родители, истите да бидат помогнати од клубот и да бидат ослободени од било какви трошоци, вклучувајќи ги членарината, превозот, набавување на опрема и слично.

За клубот и Општина Битола како сопственик НИШТО, но за некои МНОГУ !
Source

Share