Ивановски: Организационо ќе се издигнеме и ќе се разликуваме од сите други клубови

Како што и претходно најавивме, следуваат нови хоризонти за омилениот клуб 🏀

Ивановски: Организационо ќе се издигнеме и ќе се разликуваме од сите други клубовиSource

Share