Изјава на Едиз Спахиу во пресрет на неделниот натпревар против Фк Работнички. ,…

📣 Изјава на Едиз Спахиу во пресрет на неделниот натпревар против Фк Работнички. ,,Го почитуваме Работнички,но после двете победи против Вардар и Брегалница очекувам серијата позитивни резлутати да ја продолжиме и во недела против Работнички!” #НапредТиквеш
🔴⚪️🔴
Source

Share