Карти за чкембарската трибина по цена од 250 ден. ќе се продаваат на собирот кај…

Карти за чкембарската трибина по цена од 250 ден. ќе се продаваат на собирот кај офицерски од 17ч.
Со нив единствено ќе можи да влезите на посебен влез за навивачката група кој ќе биди отворен кога сите заедно ќе стигниме пред салата, најкасно до 18ч. НОСИ ШАЛ, НАВИВАЈ 60 мин.
ДА СЕ ТРЕСИ ЦЕЛА САЛА ОД ЧКЕМБАРСКА ПЕСНА☘🔥
Source

Share