Катастрофа, дебакл, МИЗЕРИЈА!!! Верваме дека ова сезона не сме го кажале последн…

Катастрофа, дебакл, МИЗЕРИЈА!!! Верваме дека ова сезона не сме го кажале последниот збор. Додека постои и само теоретска шанса ќе веруваме во неа, а шансите не ни се само теоретски туку и реални. Имаме време за да го свртиме моментумот на наша страна. ОЧЕКУВАМЕ ПРОМЕНИ!!!⚠️⚠️⚠️
Source

Share