КК Пелистер има нов тренер – Дарко Радуловиќ

Поранешниот тренер на МЗТ Скопје и Вардар, Дарко Радуловиќ е нов тренер на Пелистер.

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:

КК Пелистер има нов тренер – Дарко РадуловиќSource

Share