КК Пелистер против МЗТ Скопје во вториот натпревар од АБА2 лигата

КК Пелистер против МЗТ Скопје во вториот натпревар од АБА2 лигата.

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:

КК Пелистер против МЗТ Скопје во вториот натпревар од АБА2 лигатаSource

Share