,,КОЈ ВИСОКО ЛЕТА, НИСКО ПАЃА, ГО ПУШИТЕ РЕДУМ НА СЕКОЈА ВЛАДА.”

🍇 ,,КОЈ ВИСОКО ЛЕТА, НИСКО ПАЃА, ГО ПУШИТЕ РЕДУМ НА СЕКОЈА ВЛАДА.”
Source

Share