Кога светлата ќе се запалат во оваа голема сала, спремно е да започне уште една …


Кога светлата ќе се запалат во оваа голема сала, спремно е да започне уште една луда претстава! Знамиња ќе се веат и оган силно ќе гори од нашите грла силна песна ќе се ори!
ЧКЕМБАРИ СМЕ ЧКЕМБАРИ СО ТЕБЕ ОДИМЕ ДО КРАЈ, бори се ти за нас и победа ни дај!!!!!!!

17ч офицерски – СИТЕ СО ШАЛ!
Source

Share