Колку животи вреди слободата на Македонија?! На денешен ден во заседа на “Карпа…

Колку животи вреди слободата на Македонија?!

На денешен ден во заседа на “Карпалак” 2001 год. 10 македонски војници го плаќаат најскапиот данок за татковината.

ЧКЕМБАРИ и сите вистински МАКЕДОНЦИ никогаш нема да ги заборават и ќе ги слават хероите од 2001ва!
Source

Share