КОМПЛЕТ ДРЕС ОД ВАШИОТ ОМИЛЕН РАКОМЕТАР СО ГРАТИС БЛОК КАРТА Кој е вашиот омиле…


КОМПЛЕТ ДРЕС ОД ВАШИОТ ОМИЛЕН РАКОМЕТАР СО ГРАТИС БЛОК КАРТА

Кој е вашиот омилен РАКОМЕТАР од ГРК ТИКВЕШ?

Оваа година имате можност да добиете КОМПЛЕТ (шорцеви и дрес) од ВАШИОТ ОМИЛЕН РАКОМЕТАР, и да добиете гратис БЛОК ВЛЕЗНИЦА за групна фаза.
Од 1ви до 8ми Септември дојдете во Caffee To Go Infinity и резервирајте го вашиот омилен дрес.

На 9ти Септември во Caffee To Go Infinity ќе имате можност да се дружите со сите наши ракометари каде може да соберете и потписи на дресот.
Source

Share