Крај на дерби натпреварот под ,,Тумбе Кафе” ! Уште една катастрофална утакмица…

⚠️ Крај на дерби натпреварот под ,,Тумбе Кафе” ! 🚨 Уште една катастрофална утакмица под ,,Тумбе Кафе”, пред својата публика и пораз. ❌️ ВАКА НЕ СЕ БРАНИ ЧЕСТА НА БИТОЛА И ДОСТАТЕ СО ИЗГОВОРИ ДЕКА СЕ НЕКОЈ ДРУГ ВИ Е КРИВ, АКО НЕ СТЕ СПОСОБНИ, А НЕ СТЕ – ПАРТАЛИТЕ И МРШ ! ☘️ БРАВО САМО ЗА ЧКЕМБАРИ !
Source

Share