Крај на натпреварот. Два гола на капитенот Благоја Љамчевски и два гола на Сим…

🎙️Крај на натпреварот.
⚽️Два гола на капитенот Благоја Љамчевски и два гола на Симеон Христов.
#ЗЕЛЕНОБЕЛИ 🟢⚪️
Source

Share