Крај на натпреварот од 6то коло во ЕХФ шампионската лига ! Рк Еурофарм ПЕЛИСТЕР…

☘️ Крај на натпреварот од 6то коло во ЕХФ шампионската лига ! Рк Еурофарм ПЕЛИСТЕР – Рк Киелце 21-24 (8-14) 🔥 НИЕ СМЕ СО ТЕБЕЕ, И КОГА ГУБИМЕЕ И КОГА ВОДИМЕЕ, ЌЕ ТЕ БОДРИМЕ !
Source

Share