Крај на натпреварот од првото коло во ракометната Лига на Шампиони ! НИЕ СМЕ С…

☘️ Крај на натпреварот од првото коло во ракометната Лига на Шампиони ! 💪 НИЕ СМЕ СО ТЕБЕЕЕ, И КОГА ГУБИТЕ И КОГА ВОДИТЕ, ЌЕ ВЕ БОДРИМЕЕЕ !
Source

Share