Крај на натпреварот под ,,Тумбе Кафе” ! Екипата на Пелистер испушти уште два ‘…


🚨 Крај на натпреварот под ,,Тумбе Кафе” !

Екипата на Пелистер испушти уште два ‘планирани’ бодови на домашен терен и тоа од екипата на аутсајдерот Скопје.

⚠️ Екипата на Пелистер е оштетена, откако главниот судија Илиоски Влатко не досуди пенал во второто полувреме.

🟥 Илиоски му додели и директен црвен картон на шефот на стручниот штаб на пелистерци Влатко Костов, откако бурно реагираше по срамотната одлука на главниот судија.

❗️САКАМЕ ПРВА ЛИГА !
Source

Share