Крај на натпреварот Тиквеш – Македонија Ѓ.П 1⃣:0⃣ 42′ Иван Ивано…

Крај на натпреварот
Тиквеш – Македонија Ѓ.П 1️⃣:0️⃣ 42′ Иван Ивановски ⚽️ 🔴⚪️🔴

Source

Share