Крај на натпреварот во Неготино. Стрелец на единствениот погодок беше Симеон Хр…

Крај на натпреварот во Неготино.
Стрелец на единствениот погодок беше Симеон Христов во 80 минута од натпреварот.

#AjdePelister #ЗеленоБели
Source

Share