Крај на натпреварот во Загреб од рамките на 5то коло во ЕХФ шампионската лига !…


☘️ Крај на натпреварот во Загреб од рамките на 5то коло во ЕХФ шампионската лига !

Рк Загреб – Ек Еурофарм ПЕЛИСТЕР 27-18 (10-10)

⚠️ Одлично прво полувреме во кое Пелистер пропушти неколку шанси на одмор да замини со водство, но исто така КАТАСТРОФАЛНО второ полувреме во кое зелено-белите тотално ги загубија главите на терен.

🔥 НЕДЕЛА СИТЕ В САЛА, РК Е. ПЕЛИСТЕР – Рк В. 1961 !
Source

Share