Крај на првото полувреме во ПРИЗ ! РК ПСЖ – РК Еурофарм ПЕЛИСТЕР 15:12 Одлично…


🔥 Крај на првото полувреме во П🗼РИЗ ! РК ПСЖ – РК Еурофарм ПЕЛИСТЕР 15:12 ☘️ Одлично прво полувреме на нашите ракометари, особено расположени Лесјак и Борзаш. 💪 ОДИМЕ ЈАКО ДО КРАЈ !
Source

Share