Крај на третиот наптревар за Еурофарм Пелистер на меѓународниот ракометен турни…

☘️ Крај на третиот наптревар за Еурофарм Пелистер на меѓународниот ракометен турнир во Добој. Рк Еурофарм Пелистер – Рк Монпелје 26-29 (11-12) 💪 Пелистерци одиграа одличен натпревар и во поголемиот дел од натпреварот одлично му парираа на француски Монпелје.
Source

Share