Манасков за 24Ракомет: Тиквеш оди во нагорна линија, сакам да сум дел од успешен проект!

,,Едноставно е, во градот владее ракометна атмосфера” – Мартин Манасков за 24Ракомет

Манасков за 24Ракомет: Тиквеш оди во нагорна линија, сакам да сум дел од успешен проект!Source

Share