| Марио Танкоски: ‍ „Ова се најтешките подготовки кои сум ги имал во клу…


🟢🗣| Марио Танкоски:

🏋‍♂️ „Ова се најтешките подготовки кои сум ги имал во клубот. Базичните подготовките се работа на сила, кондиција и трчање и полека се запознаваме меѓусебе. ”

🙌 ,,Сите новајлии лично ми се познати, во клубовите и во репрезентацијата. Кога ги запознав и лично можам да кажам само пофални зборови за нив и добредојдени ни се за европските натпревари.”

🔥 ,,Оваа сезона ќе биде најголем предизвик за скоро сите ракометари. Сме играле во Лигата на шампионите, но не во ваков формат. ќ”

🏆🇲🇰 ,,Исто така ќе биде тешко да се освои Суперлигата уште еднаш. Велат дека потешко е да се одбрани, отколку да се освои титулата.“
Source

Share