Младинскиот репрезентативец Амар Хот наредната сезона ќе настапува за КК Пелистер

Уште едно големо засилување доаѓа во Пелистер.

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:

Младинскиот репрезентативец Амар Хот наредната сезона ќе настапува за КК ПелистерSource

Share