Мојсов: Брегалница направи респектабилна екипа, но и ние си имаме свои математики и цели

Мојсов Даниел ве повикува во што поголем број во неделниот натпревар против екипата на Брегалница❗️❗️❗️ 🔴⚪️🔴

Мојсов: Брегалница направи респектабилна екипа, но и ние си имаме свои математики и целиSource

Share