Можноста да оставиме наш белег на европската навивачка сцена не е секојдневие, н…


Можноста да оставиме наш белег на европската навивачка сцена не е секојдневие, но кога веќе ја имаме, да направиме шоу за паметење. Поддршката на нашите миленици, ракометарите на РК Тиквеш кои ќе го пречекаат тимот на австриски Кремс во првиот европски натпревар по 13 години е должност а не обврска за секој кој барем еднаш ја пеел песната лозарска. Големиот собир е на градскиот плоштад во 16 и 30, а од срцето на градот до европскиот триумф одиме заедно во најголемото досега кортео.

Ти си Кавадарци – Ти си Лозари!
Source

Share