Најава: KK Пелистер – КК Работнички

Кошаркарскиот Клуб Пелистер Битола би сакал да ја извести јавноста дека има нова промена во распоредот.

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:

Најава: KK Пелистер – КК РаботничкиSource

Share