Најдобриот дефанзивец во Македонија, БОРЧЕ СОКОЛОВ ја продолжува соработката со …

Најдобриот дефанзивец во Македонија, БОРЧЕ СОКОЛОВ ја продолжува соработката со својот матичен клуб ГРК ТИКВЕШ 2014.

@EHFCup
@MKSuperliga
Source

Share