НАЈЛУДИОТ РАКОМЕТЕН ГРАД Е СПРЕМЕН ДА ЈА ПРЕЧЕКА ЕВРОПСКАТА ЕЛИТА ! ● Со овие з…

🔥 НАЈЛУДИОТ РАКОМЕТЕН ГРАД Е СПРЕМЕН ДА ЈА ПРЕЧЕКА ЕВРОПСКАТА ЕЛИТА ! ● Со овие зборови на своите официјални социјални мрежи, ЕХФ го најави враќањето на Еурофарм Пелистер во ракометната Лига на Шампиони после 18 години. ☘️ БИТОЛА СПРЕМНА ?
Source

Share